Eetwinkel Bij Ons

Eetwinkel Bij Ons is gevestigd in het gezellige winkelcentrum van Malden. Dit drukbezochte centrum trekt dag in, dag uit veel bezoekers. Dit maakt het een prachtige locatie voor onze Eetwinkel. Eetwinkel Bij ons is op 5 december 2022 geopend. Ben je in het winkelcentrum? Dan is dit dé plek om te genieten van lekker eten en drinken.

in een familiebedrijf

Lekker eten & drinken

Eetwinkel Bij Ons is onze derde Eetwinkel. Dochter Fleur en vader Toine zijn de vaste gezichten in de zaak. Maar ook moeder Angelica en dochter Anousha zullen hier geregeld te vinden zijn. Na een flinke verbouwing is ons nieuwste familiebedrijf gemoderniseerd en helemaal in Eetwinkel stijl.

We hopen je snel te zien!
Familie Pouwels en Team Eetwinkel Bij Ons

vers assortiment

Lekker eten & drinken

In het assortiment vind je uiteraard frites en snacks, maar op de menukaart staan ook een groot aantal andere gerechten. Denk aan veel verschillende verse belegde broodjes, verse salades, huisgemaakte soepen en tosti’s. Daarnaast kun je kiezen voor diverse vers gesneden carpaccio’s of een van de 10 frites toppers. En er is het hele jaar rond een uitgebreide ijskaart.

op alle dagen van de week

Lekker eten & drinken

Eetwinkel Bij Ons is 7 dagen per week geopend voor lunch, diner en alle eetmomenten hier tussenin. Bij Eetwinkel Bij Ons kunnen mensen gedurende de hele dag gezellig zitten om hun gerechten op te eten, maar er is ook de mogelijkheid voor afhalen, ook voor bedrijven.